Rakan-rakan

Wednesday, December 22, 2010

TESTIMONI EKZEMA

Assalamualaikum semua....
Huh!! Penat tul, ari ni pagi2 lagi dah jogging pegi blog orang.
Agak2 blh kurus tak kalo ari2 jogging blog orang ^_^

Ari ni nak share beberapa testimoni




haaa....ni gambo orang yang kena penyakit ekzema, salah satu penyakit kulit.
Ada gak yang cakap ekzema ni penyakit autoimun...

Kes 1
Kena ekzema (tak tau dah berapa lama kena)
Makan Yung Kien lingzhi....
Dalam masa 1 bulan, dah nampak perubahan, ekzema makin b'kurang.
Sori, dia ni malu agaknya. so, dia share pendek je....
Xpe la, yang penting dia dah sihat.

Kes 2
Seorang budak lelaki....
Family dia agak kurang berkemampuan nak beli lingzhi utk anak dia....
So apa yang kitorang suggest, beli body gel....
Setiap kali anak dia nak mandi, mak dia sapukan body gel tu kat tmpat ekzema tu....
Pastu biarkan dalam 15min, baru mandikan anak dia.
Alhamdulillah, rezeki diorg, tak smpai sebotol ekzema anak dia dah hilang....

3 comments:

  1. produk body gel ni ibu mengandung blh pkai x? msa mengandung mengalami eczema yg truk doktor bg ubat sapu Beprosone cream je

    ReplyDelete
  2. Norlee : Body gel skang dah packaging baru, kandungan dalam body gel pun dah lain. Sebelum ni ada lingzhi dalam body gel. Yang baru dah takde lingzhi tapi salah satu kandungan dalam body gel yang baru ni bagus untuk masalah kulit. Setakat ni ada testimoni pasal ekzema berkurang selepas guna body gel, tapi belum cukup banyak. Jadi saya tak berani nak claim pakai body gel boleh kurangkan masalah ekzema.

    Saya cadangkan norlee makan lingzhi untuk masalah ekzema.... Kalo boleh biar merawat dari dalam. Body gel hanya merawat dari luar.
    Dalam masa yang sama anak dalam kandungan akan dapat khasiat lingzhi sekali. Jangan risau, lingzhi selamat untuk ibu mengandung dan anak dalam kandungan.

    Sebarang pertanyaan blh email saya di ohnohafiz@gmail.com

    ReplyDelete