Rakan-rakan

Monday, April 15, 2013

Soya Protein Bagus Untuk Kulit

Assalamualaikum...
Nak share pasal testimoni Soya Protein.

Seorang perempuan berumur 40+.
Dah makan produk selama 13 tahun atas masalah kesihatan.
Sekarang masih makan produk untuk menjaga kesihatan.

Baru-baru ni dia pergi pusat akupuntur.
Doktor akupuntur tegur kaki perempuan ni.
Katanya kaki perempuan ni licin, macam pakai stoking.
Jadi perempuan ni bagitau yang dia minum soya protein.

Dia suggest kat doktor akupuntur supaya makan 6 paket sehari
2 paket pagi, 2 paket petang, 2 paket malam.
Amalkan dalam masa 1 bulan.

Dalam masa 2 minggu, doktor akupuntur telefon perempuan tersebut.
Doktor akupuntur bagitau yang ramai customer tegur dia.
Nampak muka lain, lebih cantik dan cerah.
Btw, doktor akupuntur ni berumur lebih 60 tahun.

Antara kelebihan lain Soya Protein ni :-
- Mengurangkan kesan stretch mark bagi ibu yang mengandung
- Memperbanyakkan susu badan
- Mengurangkan kesan parut operate atau ceaser.
- Membantu masalah gastrik.
- Bagi yang ada masalah buah pinggang, soya protein ni boleh minum sebab purin (bahan yang membebankan buah pinggang) telah diasingkan

Sebarang pertanyaan atau nak order produk, boleh email kat
ohnohafiz@gmail.com

3 comments:

  1. soya memang banyak khasiat.. nyum2 aida suka soya. hehe. :)

    ReplyDelete
  2. ape beza soya protein dengan soya biasa ?

    ReplyDelete
  3. Perempuan Venus : Sori lambat reply komen awak.
    Bezanya, soya protein ni

    - diekstrak daripada kacang soya yang berkualiti tinggi

    - purin diasingkan. Kebanyakan produk kacang soya di pasaran luar ada purin.

    - mudah dihadam dan diserap, jadi lebih senang dan cepat nampak kesan

    ReplyDelete