Rakan-rakan

Tuesday, February 1, 2011

JIA HOR HI - FIBRE

Assalamualaikum....
Memandangkan ada yang tanya pasal produk nak kurus ngan gemuk,
hari ni nak update 1 produk....
Actually produk ni dah lama ada, cuma takde kesempatan nak update

Produk ni agak unik sebab dapat mengurangkan berat badan dan dengan produk yang sama dapat menambahkan berat badan.

Nak tambah berat badan - minum Jia Hor Hi-Fibre selepas makan.
Nak kurangkan berat badan - minum Jia Hor Hi-Fibre sebelum makan.

Yang menariknya, takde meninggalkan kesan kalo tersalah minum....
Katakanlah kalo nak kurus tapi minum selepas makan, berat badan takkan makin bertambah....
Sebab lingzhi dalam Jia Hor Hi-Fibre akan melaraskan berat badan kita yang ideal

Selain tu bagus untuk menguatkan jantung, bagi sesiapa yang ada masalah sembelit pun bagus

PS : Ada gak yang kurang berat badan lepas minum beberapa kotak CEO Cafe (^____^)

4 comments:

  1. Sama2....
    Harap artikel ni dapat membantu zaty

    ReplyDelete
  2. nak dapat mane produk nih? sries tak penah dengar....

    ReplyDelete
  3. Cik Muda : Boleh order produk ni kat saya

    ReplyDelete